Békahájat, tigrismaradványokat és szarvaspéniszeket akartak Kínába csempészni

Keleti pénisz. A hímvessző fehér foltjai erekció az injekció után

Tartalom

  Békahájat, tigrismaradványokat és szarvaspéniszeket akartak Kínába csempészni MTI A bűnözőket a hét végén vették őrizetbe orosz vámosok a Tengermellék határterületen.

  keleti pénisz

  Több mint egy tonna medvetalp mintegy darabbékaháj és nemi szerv és legalább négy szibériai tigris maradványai voltak náluk — tudatta közleményében a ritka és veszélyeztetett szibériai tigris védelmére szakosodott, Amuri Tigris nevű orosz civil szervezet.

  A három orosz és kínai állampolgárok vezette járműveken találtak még medvefogakat és farkakat, keleti pénisz, de fegyvereket, lőszereket és borostyánt is.

  A civil szervezet szerint a csempészek az orosz-kínai határon fekvő, befagyott Hanka-tó jegén át akarták zsákmányukat Kínába szállítani, hogy kikerüljék a vámellenőrző pontokat. A szibériai tigris a kihalás szélén állForrás: Wikimedia Commons "Ilyen állati testrészeket gyakran szállítanak a kínai újév előtt, amely idén február ra esik" — mondta Szergej Aramiljov, az Amuri Tigris távol-keleti szervezetének vezetője.

  keleti pénisz

  Szintén a tó átszelésére készültek, de nyáron, hogy medvetalpat szállítsanak Kínába — közölte Aramiljov, aki szerint akkor súlyos börtönbüntetésre ítéltek hat oroszt, illetve kínait. A szibériai vagy más néven amuri tigris a legnagyobb tigrisfajta.

  keleti pénisz

  Kihalás veszélyezteti: Kínában, Oroszországban és feltételezhetően Észak-Koreában mindössze egyede él.