GoNitro (nitroglycerin) sublingual powder nagy péniszek 30

Nitroglicerin erekció. Nitroglicerin és erekció, Nem minden férfinél alkalmazhatók a potencianövelők

nitroglicerin erekció

Az erekció zavarai és az érzelmek Kövessen minket a Facebookon is! A nitroglicerinről szinte mindenkinek a robbanás jut eszébe. A kémia vegyület folyékony robbanószer.

nitroglicerin erekció

De azt kevesen tudják, hogy a gyógyszeriparban is régóta jelen van, nitroglicerin erekció szívgyógyszerek egyik alapanyagaként. Viszont egy új kutatás eredményei szerint az erekciós zavarokra is megoldást je­lenthet.

Hogyan kezelhetőek és előzhetőek meg a merevedési zavarok?

A vegyületet gél formájában használják fel úgy, hogy egy keveset kell belemasszírozni a férfi nemi szervbe. A dinamit egyik alkotóeleme mostantól a szerelmeseket segíti © Thinkstock Az eljárás állítólag tizenkétszer hatásosabb, mint az eddigi po­tencia­növelő készítmények. Hírek szerint egy kutatás kimutatta, hogy tízből hét alkalommal az impotenciára is hatásos lehet.

nitroglicerin erekció

Azok közül, akik részt vettek a kísérletben, 44 erekció és nitroglicerin tudott öt perc alatt merevedést produkálni, miután magukra kenték a nitro­glicerines gélt. David Ralph urológus szerint azért lesz népszerű termék, mert a pirulákkal ellentétben ez magába a szexuális együttlétbe is be­építhető, mint egyfajta előjáték, mivel könnyen használható, és nem olyan kiábrándító, mint egy sima gyógyszer.

Lehet, hogy érdekel.

nitroglicerin erekció