„Megőrizzük ami jó”

Pályázat

a) a Kedvezményezett neve: Vén Familia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

b) pályázati felhívás neve, kódszáma: Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban, VP-3-4.2.1-15

c) a projekt címe, azonosító száma: : Húsfeldolgozó üzem kapacitásbővítő és új technológiákat bevezető beruházása, 1773069900

d) a szerződött támogatás összege: 414.341.032 Ft

e) a támogatás mértéke (%-ban): 50%

f) a projekt tartalmának rövid bemutatása:

Társaságunk meglévő húsfeldolgozó üzemét bővíti 1.837m-es méreterre és technológiai berendezéseket és higiénia eszközöket szerez be.
A környezet védelme és a gyártási költség csökkentése érdekében társaságunk 50kW-os napelem rendszert épít ki. Társaságunk a meglévő munkaerő állomány fenntartása mellett 10 új munkahelyet teremt a beruházás hatására.
Társaságunk jelen támogatás segítségével megvalósuló beruházása lehetőséget teremt a jelenlegi gyártási kapacitás többszörözésére, eddig nem gyártott termékkör előállításához szükséges technológia kerül bevezetésre és szűk kapacitások összhangja valósul meg. Társaságunk a beruházás hatására multinacionális kereskedelmi szereplők részére lesz képes teljesíteni az elvárt mennyiségi követelményeket.

g) a projekt tervezett befejezési: 2019. augusztus 6.