Fekete csipkés piros fűző tangával

Pénisz fűző

Tartalom

  Biggy - pénisz szobor öntő szett Mr. Biggy - pénisz szobor öntő szett Szeretnéd erőtől duzzadó férfiasságodat megörökíteni az utókor számára?

  pénisz fűző

  Hogy életedben még Neked is szobrot állítsanak? Vagy egyszerűen csak meglepnéd mókából kedvesed?

  pénisz fűző

  Esetleg vele közösen … Cikkszám: Szeretnéd erőtől duzzadó férfiasságodat megörökíteni az utókor számára? Esetleg vele közösen készítenéd el?

  pénisz fűző

  Bármi legyen is az indok, ezzel a Mr. Biggy pénisz szobor készítő szettel a végeredmény magáért beszél! Ehhez nem kell mást tenned, mint a hengerben található használati, elkészítési útmutatót lépésről-lépésre, pontról-pontra alaposan be kell tartanod és akkor büszke tulajdonosa, elkészítője lehetsz egy tökéletes aprólékosságú szobornak, melybe mondhatni Te is beleadtál apait-anyait!

  pénisz fűző

  Egyszerűen és gyorsan alkothatsz remekművet! A szett tartalma: - 1 pénisz fűző fehér, por állagú, mintavevő anyag növényi zselatin - kb.

  A henger hossza: kb. A henger átmérője: kb.

  pénisz fűző

  A termék egyszerű és teljesen biztonságos, az elkészítést követően a végtermék színe fehér, de tetszőlegesen lefesthető acryl festékkel, melyet a csomag nem tartalmaz.

  A végtermék nem szexuális segédeszköz, hanem kizárólag dísztárgy, nem alkalmazható szexuális játékszerként.

  pénisz fűző

  Ez a termék jelenleg nem kapható, ezért nem lehet rá rendelést leadni. Utolsó ára: 3 ,- Ft Nincs előző termék Nincs következő termék Mások így keresték

  Felnyomja a kebleket, melyek így szinte kibuggyanva, vagy akár teljesen kitárulkozva vonzzák magukra a tekinteteket, kéjes mámorokat ígérve. Végy fel egy fekete vagy tűzpiros csábító fűzőt és engedd át magad a kéjeknek, melyeket okoztok egymásnak. Öltsd magadra a merészen kialakított lakk fűződet és hengereld le kedvesed, add tudtára mit szeretnél, urald azt ami a hálószobában történik. Az otthoni szexet nagyon egyszerűen feldobhatod általuk és nincs is jobb annál, amikor időt szánva egymásra, órákig csak imádjátok egymás testét. Ezt a ruhadarabot levenned sem kell szex közben, hiszen teljesen kitárja intim zónáidat, szabadon hagyva azokat kedvetek szerint.