Pénisz a nadrágban. Legfrissebb

Péniszét nadrágban. Velvet - Élet - Ilyen egy férfi élete miután levágják a péniszét

Tartalom

  Bizarr dolgot művel a férfiassággal a legújabb farmerdivat - Ripost Dorong a nadrágban Maszturbálásananna.

  péniszét nadrágban

  Legfrissebb Kövessen minket a Facebookon is! A 47 éves Steve Whitehurst nemrég vásárolni indult 46 éves feleségével, és 18 hónapos unokájukkal. Útjuk során betértek az egyik helyi férfi fehérneműboltba is, ahol Whitehurst rendesen be is vásárolt.

  péniszét nadrágban

  Amikor a kassza felé vette az irányt, hogy kifizesse a több mint ezer forintnyi terméket, már várta az üzletvezetőés néhány biztonsági őr, hogy kérdőre vonják a férfi nadrágján látható óriási dudor miatt. Azt feltételezték ugyanis, hogy a vásárló telepakolta zsebeit drága alsónadrágokkal.

  péniszét nadrágban

  Tévedtek: lopott áru helyett a férfi 25,5 pénisz a nadrágban pénisze domborodott a nadrágban. Nem tehetek róla, ilyennek születtem — kezdte Whitehurst, majd elmesélte a történteket.

  péniszét nadrágban

  Képünk illusztráció © Pixabay — Az üzletvezető leállt velem vitatkozni, nem akart elengedni, hiába mondtam neki, hogy az ott a péniszem. Ekkor letoltam a nadrágom mindenki előtt, ott álltam egy szál boxerben, és megmondtam, hogy nincs péniszét nadrágban takargatnom.

  péniszét nadrágban

  Még ez sem volt elég az üzletvezetőnek: folyton azt kérdezgette, hogy mi az a dudor. Whitehurst, akinek elmondása szerint gyakran kell feltekernie péniszét nadrágban, ezután félrevonult egy próbafülkébe a biztonsági őrrel.

  péniszét nadrágban

  Ezután kiment a próbafülkéből, és félrehívta az üzletvezetőt — folytatta történetét a férfi. A férfit ezután természetesen elengedték, aki élete legőrültebb élményeként emlékszik vissza az esetre.

  A férfiról készült képek ide kattintva megtekinthetők. Lásd még.

  Twitter Messenger A férfiről úgy gondolták a boltban, hogy el akar lopni valamit, mivel nagyon dudorodott a nadrágja, de kiderült, hogy csak hatalmas pénisszel áldotta meg a sors. A 47 éves Steve Whitehurst a párjával, és annak unokájával ment el ruhát vásárolni egy boltba, de a menedzser hölgy gyanúsnak ítélte meg a viselkedését, ezért a biztonsági őrrel megállíttatta.